Välkommen Om oss Statistik Kontakt
 
Välkommen till Miljöfordonsdiagnos!

Årets Miljöfordonsdiagnos avgjord!

För dig som inte är en inloggad användare: klicka på "Statistik" för att se olika resultat.

Välkommen till Miljöfordonsdiagnos - Webbverktyg. Här kan du hitta uppgifter om kommuner och landstings fordonsparker.

Verktyget är ett samarbete mellan Miljöfordon Syd och Bisnode. Miljöfordonsdiagnos har byggts upp med stöd från Energimyndigheten, Trafikverket och i samarbete med SKL. Informationen är anpassad för att underlätta kommuners och landstings arbete för att nå riksdagens uppsatta mål om fossilbränslefrihet i fordonsflottan. Miljöfordonsdiagnos har i flera år använts som underlag för måttet miljöbilsandel i KKiK.

Miljöfordonsdiagnos - Webbverktyg ger en unik möjlighet att i första hand ge kommuner och landsting en bild av fordonsflottornas status men också att kunna jämföra dessa med varandra då all  information hämtas från samma källor (Transportstyrelsens register samt Bisnode). Alla fordon bedöms enligt samma definitioner. Verktyget innehåller ett brett spektrum av miljö- och klimatindikatorer

Miljöfordonsdiagnos - Webbverktyg uppdateras varje årsskifte och den aktuella informationen är från 31 december 2015. I och med det nya årsskiftet som kommer snart får du tillgång till informationen för 1500 kr + moms per år med start i januari 2017.

Nyhet!! Miljöfordonsdiagnos - geografirapport är en Excelfil där kommunen som geografiskt område beskrivs med hjälp av de välbekanta indikatorerna i webbverktyget och fördelas på privatpersoner, företag och kommunen som organisation. Innehållet kan uppdateras varje månad. Kostnaden beräknas utefter antalet registrerade personbilar i aktuell kommun.

Tjänsten kan även användas för ett uppdaterat underlag för kommunorganisationen. Kostnad: 1500 kr/fil

Kontakta pernilla(at)miljofordonsyd.se

Välkommen!

Glömt lösenordet? Klicka här »
Håll koll på din fordonspark
Nu kan du hålla koll på samtliga fordon i din fordonspark. Du får fordonens miljö-, teknik- och säkerhetsprestanda överskådligt presenterat.
Få statistik för Sverige
Här kan du se hur långt deltagande kommuner och lansting har kommit i sitt arbete mot en miljöbättre och säker fordonspark.
Vill du veta hur det går till?
Gå in på fliken ”Om oss” om du vill veta hur vi bär oss åt för att genomföra Miljöfordonsdiagnos.

Miljöfordon syd Bisnode
     
Miljöfordon Syd · Videum Creative Arena · 351 96 Växjö · Besöksadress: Framtidsvägen 16 · Tel 0470-74 50 55 · info@miljofordonsyd.se